
Hyrs ut av Per R
Identifierad med BankID
Svarar oftast inom några timmar
100% svarsfrekvens
Misteröd 375 km
Skador är försäkrade utan självrisk. Läs mer
Sous Vide är ett speciellt sätt att värmebehandla/”laga” mat på. Sous Vide betyder ’under vakuum’. Teorin med Sous Vide är att maten tillagas vid en mer precis temperatur. En oxfilé som du vill ha medium rare ska vara mellan 52-55 grader. Därför är det ingen mening med att tillaga köttet i en ugn på 200 grader eller genomsteka det i en glödhet stekpanna. Det innebär att ställer man in temperaturen på exempelvis 58,4°C och tillagar därefter en bit vakuumpackat kött i detta så får köttet den temperaturen rakt igenom. Tillagningstiden är längre än vid traditionell matlagning och den vakuumpackade råvaran behåller näringsämnen och smak på ett helt annat sätt. Kött blir mörare och grönsaker får en mer koncentrerad smak. Påsar med ersätts med påsar eller via ersättning för vad det kostar att köpa nya.
Gratis avbokning fram till 2 dagar innan din uthyrning startar. Efter det får du hälften av beloppet tillbaka fram till dagen innan. Läs mer
Rapportera annons